– Om oss

Om oss

Andersson Mynt & Sedel AB

Anderssons Mynt & Sedel AB, är ett företag baserat i Löddeköpinge (tidigare i Lund) som köper det mesta i mynt- och sedelväg.

Det kan vara silvermynt, danska, norska, schweiziska och brittiska sedlar som inte längre är giltiga i handeln, samt många av Euroländernas gamla valutors mynt och sedlar. Vi köper även giltiga mynt och sedlar från stora delar av världen, samt svenska mynt och sedlar. Vi köper även silverföremål, exempelvis gamla bestick.

Jag som driver detta, Rasmus Andersson, har haft ett intresse för mynt och sedlar (numismatik) sedan barnsben. Jag brukade rota runt bland den lokale mynthandlarens billigare mynt redan som tioåring, så det är tämligen naturligt att jag kommit att starta denna verksamhet.

Vid sidan av denna verksamhet, driver jag även läxhjälpsföretaget Kunskapsugglan AB (kunskapsugglan.se).

Rasmus Andersson, vd

KONTAKTFORMULÄR- FRI FRAKT!

Ange dina portokostnader, så ersätter vi dig för dem!

För- och efternamn.
Du kan även skicka med bankkontonumret med din försändelse, alternativt mejla det till: info@myntsedel.se.
Vet du ej portot- ange 0, så ersätter vi dig enligt din frankering.
I dessa virustider önskar du kanske få ett adresserat och frankerat kuvert hem i brevlådan som du kan posta till oss? Välj ovan vad du behöver. Det går också utmärkt att skicka i ett eget kuvert och få kostnaderna ersatta i efterhand. OBS! För outnyttjat beställt kuvert, fakturar vi kostnaden för försändelsen+ 29 kr.
Övrig info, ex. vad du skickar till oss.