...

Vad köper vi?

VILKA MYNT OCH SEDLAR KÖPER VI?


Vi köper i princip alla mynt och sedlar, gamla som nya.
Vill du veta vilka gamla mynt och sedlar vi köper, exempelvis av Euroländernas avskaffade valutor, kan du se det under respektive land här på sidan.
Under “Övriga valutor” kan du se av vilka valutor vi köper giltiga mynt och sedlar, samt läsa hur mycket vi betalat. Du kan alltså sälja din överblivna resevaluta här, även dina mynt.

Vi köper även SVENSKA MYNT OCH SEDLAR, EXEMPELVIS SILVERMYNT!
Även hela samlingar köpes.


null

Irland: irländska Pund

Vi köper samtliga mynt och sedlar utgivna av “The Central Bank of Ireland” och dess föregångare, “The Currency Commission”.
null

Norge: norska Kronor

Klicka här för att se vilka norska kronor (mynt och sedlar) vi köper. Vi betalar 0,55 SEK per norsk krona som inte är giltig i handeln längre och som finns listat under länken. Vi köper även giltiga norska mynt och sedlar.
null

Portugal: portugisiska Escudos

Vi köper ej längre portugisiska sedlar enligt kurs.
null

Spanien: spanska Pesetas

Vi köper ej längre spanska Pesetas (annat än till skrotkurs).
null

Storbritannien: brittiska Pund

Vi köper samtliga brittiska pundsedlar utgivna av Bank of England som idag inte är giltiga i handeln. Vi betalar 6,50 kronor per Pund för sådana sedlar.
Vi köper även giltiga mynt och sedlar, samt ogiltiga mynt.

KONTAKTFORMULÄR- FRI FRAKT!

För- och efternamn.
Du kan även skicka med bankkontonumret med din försändelse, alternativt mejla det till: info@myntsedel.se.
Välj om du vill få ett vadderat kuvert med fraktsedel, eller en kartong med fraktsedel hemskickad till dig (kostnadsfritt). Inte nöjd med alternativen? Skriv en kommentar i rutan nedan, så löser vi det!
Här kan du ange att du har eget kuvert, eller egen kartong och enbart vill ha en fraktsedel. Även annan relevant fraktinfo kan anges.
Övrig info, ex. vad du skickar till oss.